07:26 19.03.2020

Німеччина вводить прикордонний контроль з новими країнами ЄС

2 хв читати
Німеччина вводить прикордонний контроль з новими країнами ЄС

Німеччина через пандемію коронавірусу COVID-19 вводить прикордонний контроль з новими країнами ЄС, повідомляє в середу МВС ФРН.

У неділю стало відомо, що Німеччина вводить контроль на внутрішніх кордонах ЄС з Францією, Австрією і Швейцарією. Тепер до цього списку додалися нові країни, це Італія, Іспанія, Данія і Люксембург.

"Контроль на внутрішніх кордонах з цього моменту буде проводитися на прибулих до Німеччини літаках з Італії, Іспанії, Австрії, Франції, Люксембургу, Данії і Швейцарії", - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства, яке надійшло в "Інтерфакс".

Зазначається, що пасажирів без особливої потреби, які подорожують в ФРН, на кордоні попросять виїхати назад до країн, з яких вони прибули. Для того, щоб довести, що для поїздки є особлива необхідність, потрібно буде надати спеціальні документи.

Уряд ФРН просить громадян відмовитися від непотрібних поїздок усередині Євросоюзу.

Німеччина різко обмежила суспільне життя в зв'язку з пандемією коронавірусу COVID-19. Уряд ФРН разом із урядами 16 федеральних земель Німеччини раніше в березні склав список установ, які будуть закриті у зв'язку з коронавірусом. Це бари, клуби, дискотеки, пивні і інші схожі заклади; ярмарки, виставки, кінотеатри, парки відпочинку та зоопарки, атракціони, спеціалізовані ринки, ігрові клуби, букмекерські контори та інші подібні заклади.

Відповідно до припису повинні бути закриті публічні будинки, заборонені відвідування спортивних клубів та центрів, музичних шкіл та інших навчальних закладів, зборів у церквах, мечетях і синагогах і інших релігійних установах.

Залишаться відкритими продуктові магазини, служби доставок продуктів і напоїв, аптеки, автозаправки, банки і ощадкаси, поштові відділення, перукарні і магазини з товарами для тварин. Усім цим магазинам і закладам дозволять працювати в неділю.

Ресторанам та їдальням дозволять працювати з 6:00 до 18:00.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

Зеленський із дружиною у Славутичі вшанували пам'ять ліквідаторів катастрофи на ЧАЕС

У Золотій Балці Херсонської області двоє постраждалих від атаки російського дрона - обладміністрація

Іспанія та Греція відмовилися передати Україні системи ППО - ЗМІ

Зеленський закликав на засіданні "Рамштайн" надати Україні далекобійну зброю, ППО та артилерію

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА