07:31 19.03.2020

За минулу добу на Донбасі поранені троє українських військовослужбовців

2 хв читати
За минулу добу на Донбасі поранені троє українських військовослужбовців

У результаті 15 обстрілів з боку незаконних збройних формувань на Донбасі бойове травмування зазнали троє українських військовослужбовців, з початку доби зафіксовано два обстріли, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Учора, 18 березня, в результаті ворожих обстрілів троє військовослужбовців об'єднаних сил отримали бойове ураження", - йдеться в ранковому зведенні штабу на сторінці в Фейсбук у четвер.

У середу бойовики 15 разів відкривали вогонь по українських позиціях із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було зафіксовано 6 обстрілів, а саме: двічі поруч з Пісками - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поблизу Павлополя - з 82-мм мінометів - 23 міни; неподалік Мар'їнки - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів; в районі Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета і великокаліберних кулеметів; поруч з Водяним - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

Дев'ять обстрілів було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: тричі поруч з Кримським - з мінометів калібру 120-мм - 20 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; в районі Зайцевого - з мінометів калібру 82-мм - 3 міни, зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Щастя - з 82-мм мінометів - 2 міни; неподалік Новотошківського - з мінометів калібру 120-мм - 12 мін; поруч з Південним - зі станкового протитанкового гранатомета - 2 постріли; поблизу Хутора Вільного - з гранатометів різних систем; неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82-мм - 3 міни, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Крім цього, противник двічі здійснив обстріл ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Українські захисники вогонь не відкривали, дотримуючись режим тиші", - підкреслили в штабі.

Також у прес-центрі додали, що з початку поточної доби бойовики двічі обстріляли українські позиції.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" був зафіксований обстріл поблизу Красногорівки - з мінометів калібру 120-мм - 6 мін і станкового протитанкового гранатомета.

Один обстріл був здійснений у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" поблизу Новолуганського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА