11:58 19.03.2020

Ситуація в Донецькій області контрольована, продуктів харчування достатньо - ОДА

2 хв читати

Ситуація на підконтрольній Україні території Донецької області з урахуванням вжитих заходів щодо недопущення поширення коронавірусу стабільна, перебоїв із забезпеченням продуктами харчування та водопостачанням немає, заявляють у Донецькій військово-цивільній обласній адміністрації.

"У Донецькій області ситуація контрольована, стабільна, продуктами харчування населення забезпечене", - сказав голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко на брифінгу в четвер.

Відповідаючи на запитання щодо водопостачання в області, Кириленко зазначив, що ситуація із забезпеченням водою стабільна. "Звісно, мають місце прориви водопроводів, як це і було, але бригади працюють у посиленому режимі. Якщо відбувається перебій водопостачання у зв'язку з обстрілами, відразу виїжджають бригади", - наголосив він.

Кириленко зазначив, що з моменту введення обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавірусу перебоїв із водопостачанням у Донецькій області не було.

У свою чергу представники департаменту охорони здоров'я розповіли, що за минулу добу госпіталізовано трьох жителів Донецької області, які повернулися з-за кордону, у них відібрано матеріали для проведення лабораторних досліджень.

"Медичні працівники мають індивідуальні засоби захисту, але в разі активного їх використання ми зможемо протриматися від семи до десяти діб", - сказав в.о. начальника департаменту охорони здоров'я області Володимир Колесник.

За його словами, Україна вже перейшла на другий рівень зараження, коли інфікування відбувається безпосередньо всередині країни, тому необхідно обмежувати контакти і за можливості перебувати вдома.

Голова ОДА звернувся до роботодавців із проханням перевести своїх співробітників на дистанційний режим роботи, а тих, хто перебував за кордоном або контактував із людьми, які повернулися з-за кордону, організувати для себе умови самоізоляції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА