14:16 19.03.2020

У члена сім'ї Шахова підтверджено Covid-19

2 хв читати
У члена сім'ї Шахова підтверджено Covid-19

У Київській області захворіла на коронавірус жінка - член сім'ї першого хворого в області, повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

"У Київській області підтверджено другий випадок захворювання коронавірусом. Це жінка, член сім'ї першого хворого у Київській області. Наразі їхній стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості", - повідомляє Київська ОДА у Facebook у четвер.

Крім того, в області виявлено п’ять випадків підозри захворювання коронавірусом, із них двох людей госпіталізовано в Білій Церкві, двох - у Києво-Святошинському районі, одну - у Броварах (не підтвердився).

Інтернет-видання "Українська правда", посилаючись на народного депутата Сергія Шахова, повідомило, що йдеться про його сестру.

Як повідомлялося, раніше 18 березня Шахов заявив, що йому після здачі аналізів телефоном підтвердили зараження коронавірусом, але він очікує офіційного документа з державного медичного закладу. У МОЗ у середу вдень повідомили, що "серед 14 офіційно зафіксованих випадків Covid-19 є народний депутат України", не назвавши нього прізвища.

Після цього народні депутати фракції "Голос", які минулого тижня контактували з Шаховим, пішли в самоізоляцію. Зокрема, член фракції "Голос" Ярослав Юрчишин був одночасно з Шаховим 12 і 13 березня в ефірах, які велися зі студій телеканалів.

У своєму зверненні до президента України Володимира Зеленського Шахов заявив, що не був присутній 17 березня на позачерговому засіданні ВР через погане самопочуття, не був зареєстрований і замість нього ніхто не голосував.

Зеленський повідомив, що особи, котрі контактували з Шаховим, пройдуть швидкий тест на коронавірус.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА