19:08 19.03.2020

"Укрзалізниця" 20 березня відправить п’ять поїздів "Інтерсіті+" з Перемишля до Києва для українців із Польщі та Чехії, квитки можна купити на сайті УЗ

2 хв читати
"Укрзалізниця" 20 березня відправить п’ять поїздів "Інтерсіті+" з Перемишля до Києва для українців із Польщі та Чехії, квитки можна купити на сайті УЗ

АТ "Укрзалізниця" 20 березня відправить чотири поїзди класу "Інтерсіті+" із Перемишля до Києва для вивозу українських громадян з Польщі, повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури.

Протягом 20 березня 2020 року "Укрзалізниця" здійснить поїздами класу "Інтерсіті+" вивезення громадян України із Перемишля, які в результаті обмежувальних заходів, введених у зв'язку з карантином, не мають можливості самостійно перетнути кордон.

Так, вже призначені і 20 березня з Перемишля до Києва вирушать поїзди: №715/716 - 706/705 (відправлення з Перемишля о 15:45, прибуття до Києва о 00:46 21 березня), №709/710 (відправлення з Перемишля о 10:18, прибуття до Києва о 19:26) і поїзд №705/706 - 716/715 (відправлення з Перемишля о 13:10, прибуття до Києва о 22:17).

Крім цього, "Укрзалізниця" призначила ще один поїзд із Перемишля до Києва з відправленням о 5:30 20 березня та прибуттям о 14:37.

Місця в поїзді №717/718 (відправлення з Перемишля о 02:30, прибуття до Києва о 11:32) зарезервовані для громадян, які прибудуть до Перемишля з Чехії.

"Їх доставляють із території Чехії до Перемишля залізницею, за підтримки посольства України в Чехії. Громадяни, евакуйовані з Чехії, зможуть придбати квиток безпосередньо в поїзді" - наголошується в повідомленні.

До Перемишля поїзди відправляться без пасажирів.

Бригади стюардів, які обслуговують поїзди, забезпечені всіма засобами захисту та дезінфекції.

Квитки на зазначені поїзди (за винятком поїзда №717/718) можна купити лише через онлайн-систему "Укрзалізниці", продаж квитків вже відкрито.

Призначення зазначених поїздів стало можливим завдяки спільним скоординованим зусиллям Міністерства інфраструктури України, Міністерства закордонних справ України, "Укрзалізниці" та Посольства України в Республіці Польща.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Арка дружби народів у Києві належить до символіки російської імперської політики й підлягає повному демонтажу - УІНП

На Дніпропетровщині пошкоджено енергетичні об'єкти у трьох районах, поранені шестеро людей, серед них 5-річна дитина

Україна підписала зі США угоду про відтермінування виплат за держборгом

На Львівщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, два "кинджали" збити не вдалося - ОВА

Унаслідок атаки РФ пошкоджено енергетичну інфраструктуру в шести областях - Шмигаль

У Кіровоградській області збили 4 "шахеди"

Очільник МВС: Уночі та вранці атаковано 10 регіонів України, по меддопомогу звернулися 6 людей, серед них - дитина

В Івано-Франківській області атаковано об'єкт критичної інфраструктури, повітряні цілі збито, без жертв

На Хмельниччині під час нічної атаки збито три цілі, інфраструктурні об'єкти не пошкоджено

За добу на Харківщині внаслідок ворожих обстрілів загинули два мирні жителі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА