20:22 19.03.2020

В Україні станом на 20:00 19 березня підтверджено 21 випадок Covid-19

2 хв читати
В Україні станом на 20:00 19 березня підтверджено 21 випадок Covid-19

21 випадок гострого респіраторного захворювання Covid-19, спричиненого коронавірусом SARS-CoV-2, зафіксовано в Україні в четвер станом на 20:00 19 березня, повідомляється на сторінці Центру громадського здоров'я України в Facebook.

"За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров'я України отримано всього 17 позитивних результатів на Covid-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська (1) області та м. Київ (2). За результатами досліджень регіональних лабораторій виявлено: Дніпропетровська - 2; Житомирська - 1; також один випадок підтверджено у м. Києві", - йдеться в повідомленні.

У ЦГЗ зазначають, що їхня вірусологічна референс-лабораторія досліджує не лише зразки людей, яким встановлено підозру, а і встановлених контактних осіб. Загалом вірусологічна референс-лабораторія Центру громадського здоров'я України дослідила більше ніж 700 зразків.

Як повідомлялося, станом на 22:00 18 березня в Україні лабораторно було підтверджено 16 випадків зараження Covid-19, два з них летальні: 10 - у Чернівецькій області, з них один летальний, 1 - у Житомирській (летальний кінець), Київська область (2), Донецька область (1) і Київ (2).

Отже, з 22:00 18 березня до 20:00 19 березня було підтверджено п'ять нових випадків захворювання: по одному в Івано-Франківській та Житомирській областях, один у Києві і два - в Дніпропетровській області. В Івано-Франківській і Дніпропетровській областях це були перші зафіксовані випадки, в Житомирській - другий, у Києві - третій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА