17:33 20.03.2020

Український літак "Руслан" повторить доставку медзасобів із Китаю до Чехії 23 і 31 березня

1 хв читати
Український літак "Руслан" повторить доставку медзасобів із Китаю до Чехії 23 і 31 березня

Український транспортний літак Ан-124 "Руслан" виробництва ДП "Антонов" (Київ) здійснить ще два рейси з Китаю до Чехії для доставки медзасобів, повідомило ДП "Антонов" з посиланням на NATO Support and Procurement Agency (NSPA) у п'ятницю.

Згідно з повідомленням, Чехія використовуватиме Strategic Airlift Interim Solution (SALIS) для перевезення необхідного медобладнання з Китаю для боротьби з коронавірусною інфекцією в країні.

Загалом за заявкою Чехії відбудуться три місії SALIS.

"Наш підрядник Antonov Logistics SALIS (ALS) вжив заходів для забезпечення максимального захисту екіпажу. Наприклад, прямий контакт між екіпажем та місцевими мешканцями в пункті призначення заборонений. Влада Китаю дозволила відступити від національних правил, дозволивши екіпажу залишатися на борту під час паспортного контролю", - коментують процедуру перевезень в NSPA.

Як зазначає "Антонов", у цій місії були задіяні додаткові члени екіпажу, щоб забезпечити безперервне виконання рейсів з аеропорту "Шеньчжень" (Китай) до "Пардубіце" (Чехія).

Наступні дві місії SALIS, заплановані на 23 і 31 березня, відбудуться за аналогічним маршрутом із відповідною процедурою.

Як повідомлялося, український транспортний літак Ан-124 "Руслан" доставить із Китаю до Чехії медичне обладнання і тести на коронавірус.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА