07:41 21.03.2020

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено чотирьох військовослужбовців

2 хв читати
Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено чотирьох військовослужбовців

За минулу добу незаконні збройні формування 9 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, поранені чотири українських військовослужбовців, повідомив прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"20 березня збройні формування Російської Федерації 9 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів наших позицій четверо військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" зафіксовано 4 обстріли, а саме неподалік Широкиного - з автоматичного станкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Мар'їнки - з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поряд з Новотроїцьким - з мінометів калібру 82 мм - 20 мін, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Красногорівки - зі станкового протитанкового гранатомета.

П'ять разів бойовики обстрілювали в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме поблизу Кримського - з мінометів калібру 120 мм - 20 мін, неподалік Луганського - з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів, в районі н.п. Хутір Вільний - зі стрілецької зброї, поблизу Новгородського - з ручного протитанкового гранатомета, поруч з Новотошківським - з 82-мм мінометів - 10 мін.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська двічі обстріляли наші позиції. За поточну добу втрат немає", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики обстріляли  поблизу н.п. Красногорівка - зі станкового протитанкового гранатомета.

Один обстріл здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" - неподалік Новгородського - з мінометів калібру 120 мм - 15 мін.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА