14:30 21.03.2020

Кличко: з 23 березня громадський транспорт Києва перевозитиме тільки працівників критичної сфери життя за спецперепустками

2 хв читати
Кличко: з 23 березня громадський транспорт Києва перевозитиме тільки працівників критичної сфери життя за спецперепустками

Із 23 березня пасажирський транспорт Києва перевозитиме лише співробітників підприємств, що забезпечують критично важливі сфери життя Києва, заявляє мер столиці Віталій Кличко.

"Із понеділка 23 березня громадський транспорт столиці перевозитиме тільки тих пасажирів, які їдуть на підприємства, що забезпечують критично важливі сфери життя міста", - сказав мер під час термінового відеозвернення.

Він зазначив, що пасажирський транспорт із 23 березня перевозитиме медичних працівників, рятувальників, правоохоронців, працівників сфери ЖКГ, співробітників стратегічних підприємств, а також тих, хто працює в продуктових магазинах і аптеках.

Мер заявив:"Їздити ці люди зможуть за наявності спеціальної перепустки, і такі перепустки ми зараз передаємо на всі необхідні підприємства".

Він уточнив, що всі інші кияни не зможуть скористатися громадським транспортом під час дії цих обмежувальних заходів.

"Для таких перевезень розроблено маршрути громадського транспорту, схеми яких буде оприлюднено вже сьогодні", - додав мер.

За його словами, це обмеження не зачепить приватний транспорт. "Обмеження проїзду в громадському транспорті не стосується пересування містом особистим транспортом", - сказав Кличко.

За словами Кличка, це непопулярний крок, але Київ змушений вдатися до таких заходівоскільки інфекція швидко поширюється, а обмежувальних заходів дотримуються далеко не всі кияни.

Він розповів, що спілкується з мерами багатьох містах, зокрема, і китайського Уханя.

"Ми вивчили і проаналізували один із головних попереджувальних моментів - суворе обмеження контактів між людьми, максимальна ізоляція в домівках", - наголосив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА