15:16 21.03.2020

Зеленський обговорив з телеканалами трансляцію відеоуроків для учнів 5-11 класів в умовах обмежувальних заходів

1 хв читати
Зеленський обговорив з телеканалами трансляцію відеоуроків для учнів 5-11 класів в умовах обмежувальних заходів

Президент України Володимир Зеленський обговорив з керівниками українських телеканалів реалізацію на національному телебаченні масштабного освітнього проекту для учнів 5-11 класів, які навчаються вдома у зв'язку з введенням в країні карантину.

"Під час зустрічі глава держави зазначив, що через обмежувальні заходи, запроваджені в країні з метою недопущення поширення коронавірусу, школярі перейшли на дистанційне навчання. Володимир Зеленський запропонував запустити загальнонаціональний Освітній телевізійний проект, у рамках якого найкращі педагоги України проводитимуть відеоуроки з різних предметів шкільної програми для 5-11 класів, а найбільші українські телеканали показуватимуть їх у своїх ефірах у найзручніший для дітей час", - повідомляє в п'ятницю прес-служба президента.

Зеленський зазначив, що формат такого телевізійного проекту має бути не тільки інформативним і зручним для перегляду, а й цікавим дітям, а також їхнім батькам, дідусям і бабусям, які залишаються вдома через карантин.

Передбачається, що телеуроки транслюватимуться як на загальнонаціональних українських каналах, так і в ефірі низки регіональних. Також вони будуть доступні в мережі Інтернет.

"Керівництво українських телеканалів підтримало ініціативу президента про необхідність виробництва і запуску такого важливого соціального проекту, враховуючи введення в Україні карантину", - зазначається в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА