22:46 21.03.2020

"Кернел" направляє 55 млн грн на закупівлю експрес-тестів для діагностики коронавірусу

2 хв читати
"Кернел" направляє 55 млн грн на закупівлю експрес-тестів для діагностики коронавірусу

"Кернел", одна з найбільших українських аграрних груп, виділяє на закупівлю експрес-тестів для діагностики коронавірусу 55 млн грн.

Згідно з повідомленням компанії у соцмережі Facebook, тести між регіонами і лікарнями розподілить Міністерство охорони здоров'я України.

У компанії зазначили, що з початку пандемії коронавірусу в Україні "Кернел" впроваджує комплексну програму заходів у координації з Офісом президента і місцевими органами влади в Полтавській і Кіровоградській областях. Зокрема, створює штаб з боротьби з коронавірусом і координує ситуацію в цих двох областях.

"Такі домовленості і регіональний розподіл було досягнуто на зустрічі президента України Володимира Зеленського з найбільшими українськими компаніями. Спільно з обласними адміністраціями "Кернел" розробляє комплексну програму заходів щодо мінімізації поширення коронавірусу і підтримки медичних установ", - наголошується в повідомленні компанії.

Програма передбачає облаштування додаткових лікарняних палат, закупівлю необхідного медичного обладнання, індивідуальних засобів захисту та інших невідкладних матеріалів для потреб медиків.

"Компанія не тільки профінансує певні заходи, але і повністю візьме на себе координацію закупівель", - уточнили в "Кернел".

Зокрема, "Кернел" купує монітори пацієнта, дефібрилятори, дезінфікуючі та антисептичні засоби для Полтавської обласної лікарні, Кобеляцької районної лікарні, Чутівської райлікарні та Решетилівської районної лікарні.

"Кернел" - найбільший у світі виробник і експортер соняшникової олії, провідний виробник і постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов'язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт і внутрішній продаж соняшникової олії; рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання і перевалки зерна на елеваторах і портових терміналах.

"Кернел" завершив 2019 ФР (липень-2018 - червень-2019) із чистим прибутком $ 179 млн, що в 3,2 рази більше, ніж у 2018 ФР. Його виручка за цей період зросла на 66% - до $ 3,992 млрд, EBITDA - на 55%, до $ 346 млн.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

Сирський обговорив із командувачем оборони Данії потреби ЗС України та допомогу

Клименко про розстріл поліцейських у Вінницькій області: Цей трагічний випадок показує, що тилу для поліцейських немає

Ворог уранці атакував Одесу, пошкоджено об'єкт інфраструктури - ОВА

Окупанти обстріляли Суми, Білопілля та 13 сіл у Сумській і Чернігівській областях за добу, поранено двох мирних жителів

Зеленський підтримав реконструкцію міськлікарні №2 Кривого Рогу для лікування поранених військових

У Дніпрі завершено рятувальну операцію після ракетного удару РФ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО, що забороняє військовим грати в азартні ігри в Інтернеті

На Вінниччині невідомі вночі розстріляли поліцейських, один із них загинув, у двох областях запроваджено спецоперацію

Ворог за добу здійснив майже 300 ударів по семи населених пунктах Запорізької області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА