19:17 22.03.2020

"Текстиль-Контакт" починає випуск захисних костюмів і багаторазових масок

2 хв читати
"Текстиль-Контакт" починає випуск захисних костюмів і багаторазових масок

Торгово-виробнича група "Текстиль-Контакт" розпочала виробництво захисних костюмів, бахил, нарукавників і масок на власній швейній фабриці в Чернігові, найближчим часом планується підключити ще дві швейні фабрики - в Лубнах (Полтавська обл.) і Коростені ( Житомирська обл.), повідомив засновник групи Олександр Соколовський.

"Запустили у виробництво захисні костюми, бахили, нарукавники і маски. Почали з чернігівської фабрики "ТК-Стиль". Вони вже отримали тканину, відшили перші зразки і запускають масовий пошив. Днями підключимо ще дві швейні фабрики - "ТК-Лубни" і "ТК-Коростень". Головне - вирішити всі ті проблеми, які виникають у поточному режимі через оголошені надзвичайні заходи", - написав Соколовський в Фейсбук.

Крім того, з урахуванням можливих проблем з доставкою марлі з Узбекистану, компанія на декількох виробництвах запускає пошиття багаторазових захисних масок (ціна 9,96 грн з ПДВ) з ситцю (100% бавовна) власного виробництва, який випускає текстильна фабрика в Чернігові.

"Ми її відкрили минулого року і зараз повним ходом будемо нарощувати потужності. Адже без сировини швейні фабрики зупиняться, оскільки майже всі орієнтовані на Китай і працюють вже на залишках тканин", - написав він.

Він повідомив, що захисні костюми будуть одноразові (зі спанбонду) за ціною 294 грн (з ПДВ), які можуть бути додатково укомплектовані одноразовими бахилами (78 грн), і одноразовими нарукавниками (51 грн), екран-маскою, фартухом, а також щільною побутовою маскою на гумці з ситцю (9.96 грн).

Багаторазовий захисний комбінезон - з водостійкої тканини (болонья плащова - 420 грн, "Болонья-віва" або "Оксфорд" - 492 грн, зі щільної медичної бавовняної тканини - 594 грн).

Соколовський уточнив, що багаторазові маски з ситцю рекомендується носити не більше 2,5 - 3 годин, але потім її можна випрати і випрасувати.

"Поки, на жаль, не можемо організувати роздрібний продаж і інтернет-розсилку. Тому мінімальне відвантаження захисних костюмів - від 50 шт., масок - від 1000 шт.", - додав він.

У коментарях під постом висловили бажання закупити нову продукцію "Текстиль-Контакту" відомі бізнесмени, журналісти, волонтери, а глава "Укрпошти" Ігор Смілянський написав, що з вівторка "Укрпошта" має намір запустити безкоштовну доставку халатів до лікарень.

Як повідомлялося, в п'ятницю Соколовський повідомив, що Росія всупереч міжнародним нормам не пропускає через кордон фуру з марлею, яка транзитом з Узбекистану везе її для низки швейних підприємств України.

"Текстиль-Контакт" - одна з найбільших торгово-виробничих груп на ринку легкої промисловості України - заснована в 1995 році. Нині це холдинг, який об'єднує різні напрями активів: оптова та роздрібна торгівля, імпорт тканин, фурнітури та домашнього текстилю, а також пошиття спецодягу. Компанія має швейні фабрики в Києві, Одесі, Лубнах і Чернігові.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА