13:20 23.03.2020

Кличко закликав уряд скасувати ПДВ на житлово-комунальні послуги для населення

1 хв читати
Кличко закликав уряд скасувати ПДВ на житлово-комунальні послуги для населення

Мер Києва Віталій Кличко закликав уряд скасувати ПДВ на житлово-комунальні послуги для населення.

"Я закликаю уряд скасувати ПДВ на житлово-комунальні послуги для населення, що дасть змогу значно зменшити комунальні послуги", - сказав він під час прес-брифінгу в Києві в понеділок.

Кличко наголосив, що наразі в столиці зафіксовано 24 хворих коронавірусом. "Ці дані ми отримуємо з Київського лабораторного центру. З 24 випадків 22 завезені. 13 хворих у лікарні, решта на самоізоляції. Загалом протестовані 594 киянина", - сказав він.

За його словами, в Києві створили оперативну робочу групу з реагування на коронавірус.

Крім цього, мер наголосив, що столиця отримала 70 тис. медичних масок. "Очікуємо першу партію з 100 тис. замовлених на українських підприємствах. Насамперед передаємо засоби індивідуального захисту (ЗІЗ) медикам у лікарнях", - сказав він.

"Усі тести, які отримує Київ, ми передаємо до лікарень і сімейним лікарям", - додав мер.

При цьому Кличко наголосив: усі дитячі майданчики закриті для відвідування, всі, хто не дотримується карантину, буде оштрафований.

"Громадський транспорт відсьогодні перевозить на роботу лише тих, хто працює в лікарнях, правоохоронних органах, продовольчих магазинах, аптеках, рятувальниками й т.д. Усі підприємства, що забезпечують життєдіяльність міста, працюють. Обмежень на приватний транспорт немає", - додав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА