19:00 23.03.2020

Азербайджан переходить на карантин з 24 березня

1 хв читати
Азербайджан переходить на карантин з 24 березня

Уряд Азербайджану з 00:00 24 березня 2020 року у всій країні запроваджує спеціальний карантинний режим через загрозу поширення коронавірусу, повідомляє азербайджанський оперативний штаб.

"Відповідне рішення було ухвалено в понеділок під час засідання уряду під головуванням прем'єр-міністра Алі Асадова. Спеціальний карантинний режим діятиме на всій території країни до 00:00 20 квітня 2020 року", - повідомляє штаб.

У рамках спеціального карантинного режиму особам старше 65 років забороняється виходити на вулицю. Одиноким громадянам цієї вікової групи надаватимуться необхідні соціальні послуги.

Окрім цього, незалежно від форми власності припиняється здійснення міжміських і міжрайонних пасажироперевезень. До 20 квітня також обмежується в'їзд-виїзд до Баку, Сумгаїту та Абшеронського району (виняток робиться для пересування машин швидкої допомоги, рятувальників, вантажоперевізників, служб спеціального призначення).

Жителям Баку також рекомендується звести до мінімуму використання метро. З боку Бакинського транспортного агентства буде організовано спеціальні експрес автобусні лінії, які діятимуть із 6:00 до 22:00.

Згідно з рішенням оперативного штабу, забороняється збиратися в громадських місцях групами більше ніж десять осіб, робота об'єктів громадського харчування буде обмежена з 12:00 до 15:00 (при цьому немає жодних обмежень для сервісів доставки додому або онлайн замовлень).

Контроль над дотриманням спеціального карантинного режиму покладено на міністерство внутрішніх справ Азербайджану.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА