20:36 23.03.2020

Колишнього першого міністра Шотландії виправдали у справі про сексуальні домагання

1 хв читати
Колишнього першого міністра Шотландії виправдали у справі про сексуальні домагання

Суд присяжних виправдав колишнього першого міністра Шотландії Алекса Салмонда за всіма звинуваченнями в сексуальних домаганнях і замаху на згвалтування, повідомляє в понеділок Associated Press.

65-річного Салмонда звинуватили в злочинах сексуального характеру, які він нібито зробив у період з червня 2008 року до листопада 2014 року. Він заперечував усі висунуті йому злочини і заявив у суді, що деякі з обвинувачень, на його думку, є "навмисними вигадками з політичною метою".

Алекс Салмонд протягом 20 років очолював Шотландську національну партію, яка виступала за незалежність від Великої Британії, а з 2007 до 2014 року був першим міністром Шотландії.

Почувши виправдувальний вирок і покинувши будівлю суду, Салмонд подякував своїй родині і друзям за те, що вони були поруч протягом останніх двох років. Він також закликав репортерів "йти додому" в світлі пандемії коронавірусу.

"В якому б кошмарі я не жив останні два роки, це ніщо в порівнянні з тим кошмаром, який кожен з нас переживає нині", - зазначив він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відбулося надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО на рівні послів у зв'язку з обстрілами РФ української критичної інфраструктури

Під обстріл росіян потрапило таксі в Херсоні: водій загинув, двоє пасажирів поранені

"Укрнафта" почала бурити нову свердловину на заході країни

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА