07:17 24.03.2020

До Львова з Китаю доставлені медичні засоби для боротьби з коронавірусом

1 хв читати
До Львова з Китаю доставлені медичні засоби для боротьби з коронавірусом

Літак Національної гвардії України Ан-25 доставив до Львова з Китаю медичні засоби для боротьби з коронавірусною інфекцією, повідомляється на сторінці Міжнародного аеропорту "Львів" у Фейсбуці.

"Прилетіли! Тести для експрес-діагностики коронавірусу, медичні маски різного ступеня захисту, захисні костюми та інші засоби, необхідні для боротьби з поширенням епідемії", - йдеться в повідомленні.

В обласній держадміністрації повідомили, що це перша партія тестів, яка закриває першочергові потреби, і додали, що найближчими днями очікуються додаткові поставки, які передадуть Львівському обласному лабораторному центру і до медичних закладів.

"Ми готові до будь-якого розвитку подій, область активно забезпечується апаратами ШВЛ, тестами, костюмами захисту, масками. Наш пріоритет - люди, їх здоров'я і життя, тому зараз всі сили Львівщини акумульовані для спільної мети - оперативного реагування на поширення вірусу в регіоні та протидії світової пандемії", - повідомив глава Львівської ОДА Максим Козицький.

Раніше повідомлялося, що літак Збройних сил України Іл-76 доставив в аеропорт "Бориспіль" (Київ) з китайського Гуанчжоу партію тестів для виявлення коронавірусної інфекції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА