15:25 24.03.2020

Уряд розрахувався із шахтарями за 2019 рік і лютий 2020 року, перерахувавши на виплату зарплат 327 млн грн

2 хв читати
Уряд розрахувався із шахтарями за 2019 рік і лютий 2020 року, перерахувавши на виплату зарплат 327 млн грн

Кабінет Міністрів погасив заборгованість із зарплати перед працівниками вугільної галузі за 2019 рік і лютий 2020 року, перерахувавши на ці цілі 327 млн грн.

"Кошти в сумі 327 млн грн надійшли шахтарям. З гірниками розрахувалися за 2019 рік і лютий 2020 року", - повідомило Міністерство енергетики та захисту довкілля з посиланням на в. о. міністра Віталія Шубіна у вівторок.

За його словами, отримання заробітної плати допоможе людям, зокрема, пройти всі виклики, що постали з поширенням коронавірусу.

Він також наголосив, що нині міністерство вирішується питання щодо забезпечення працівників вугільної галузі індивідуальними засобами захисту.

У міністерстві уточнили, що комунікацію щодо спільних кроків із протидії поширенню коронавірусу забезпечує спеціально створений при ньому оперативний штаб, очолюваний Шубіним.

"Оперативний штаб Мінекоенерго здійснює моніторинг і прогнозування сценаріїв розвитку подій у галузі, щоб бути готовими до дій, спрямованих на запобігання і реагування на можливі надзвичайні ситуації", - навела прес-служба слова заступника глави Мінекоенерго Олексія Рябчина.

Як повідомлялося з посиланням на прем'єр-міністра України Олексія Гончарука, який пішов у відставку 4 березня, в лютому Кабінет Міністрів спрямував два транші по 163 млн грн на погашення заборгованостей із заробітної плати перед шахтарями.

"Уряд перерахував 163 млн грн для погашення заборгованості із зарплат шахтарям за грудень 2019 року. До цього 5 лютого уряд спрямував ще 163 млн грн на погашення заборгованості працівникам цих шахт", - написав Гончарук у Telegram-каналі 11 лютого.

Він також повідомив, що у бюджеті-2020 передбачено майже 2 млрд грн на виплату заробітної плати і погашення заборгованості працівникам вугільної галузі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА