19:05 24.03.2020

Uklon планує безкоштовно перевозити медиків у всіх містах своєї присутності, водіїв сервісу забезпечать масками та дезінфекторами

2 хв читати
Uklon планує безкоштовно перевозити медиків у всіх містах своєї присутності, водіїв сервісу забезпечать масками та дезінфекторами

Український онлайн-сервіс замовлення таксі Uklon (ТОВ "Уклон", Київ) планує безкоштовно перевозити медиків у всіх 15 містах своєї присутності, повідомив співзасновник і операційний директор компанії Uklon Сергій Смусь.

"Наразі вже запущено процес у Львові, на днях запускається в Херсоні, Миколаєві, Одесі, Маріуполі та Дніпрі. У цьому кейсі дякуємо за сприяння та координацію роботи всім міським адміністраціям міст, а також нашому партнеру – компанії OKKO за підтримку", - написав він на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

Смусь також зазначив, що Uklon разом із Mastercard у експрес-режимі починає забезпечувати водіїв масками, а машини - дезінфекторами.

За його словами, перша партія антисептиків і масок з'явиться в машинах цього тижня, незабаром вони будуть у всіх активних авто.

Крім того, співзасновник сервісу повідомив, що Uklon разом із командою Київського штабу допомоги stopCovidKyiv забезпечує безкоштовними поїздками людей, які тричі на тиждень зобов'язані проходити процедуру гемодіалізу.

Крім цього, сервіс спільно з платформою "ДонорUA" і фондом "Варто жити" запускає Всеукраїнський проект #таксідлядонора, який забезпечить безкоштовними поїздками донорів у семи містах України. Партнером сервісу в цьому проекті є компанія мережа АЗК WOG.

"Ну і з постійних запитань: тарифи підвищувати не збираємося, команда працює у віддаленому режимі, в режимі "ракета", ми інформуємо наших драйверів і райдерів про правила безпеки, але при цьому намагаємося не сіяти паніку", - додав він.

Сервіс Uklon на сьогодні присутній у Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, Запоріжжі, Івано-Франківську, Вінниці, Сумах, Полтаві, Чернігові, Кривому Розі, Миколаєві, Херсоні, Маріуполі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

ВР ухвалила в першому читанні законопроєкт про посилення відповідальності за незаконний обіг підакцизних товарів

Профільний комітет рекомендував ВР прийняти за основу законопроєкт про захист інтересів власників земельних паїв

США готують пакет озброєнь для України на $1 млрд

ВР має намір визначити Держспецзв'язку органом, що реалізує політику щодо забезпечення безпілотними системами та засобами РЕБ

Уряд виділив ще понад 8 млрд грн на будівництво фортифікацій - Шмигаль

Для повноцінного запуску Держреєстру нерухомих пам'яток потрібно понад 5 років - Шуляк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА