18:02 25.03.2020

На Донеччину прибула гуманітарна допомога з Китаю - ОДА

1 хв читати

Донецька область отримала з Китаю 5 тис. швидких тест-систем, 18 лабораторних тестів, 900 респіраторів, 430 медичних захисних халатів, повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.

"Донецька облдержадміністрація здійснила розподіл гуманітарної допомоги. 800 респіраторів передано Національній поліції, десять - Донецькому обласному Центру профілактики та боротьби зі СНІДом, 90 респіраторів залишили в резерві. Халати буде безпосередньо передано до медичних закладів. 400 халатів отримає обласний центр медичної допомоги, десять - Центр профілактики та боротьби зі СНІДом, 20 - Донецький обласний лабораторний центр. Швидкі тест-системи буде передано до інфекційних лікарень області. Крім цього, від Одеської облдержадміністрації незабаром надійде 3200 респіраторів", - наводить слова Кириленка прес-служба Донецької ОДА.

Також він зазначив, що в разі потреби Донецька ОДА готова забезпечити харчування військовослужбовців ЗСУ. За словами Кириленка, поки що такої необхідності немає, військовослужбовці забезпечуються харчуванням у штатному режимі, й це доручення є превентивним заходом - на випадок, якщо ситуація погіршиться.

Голова ОДА також наголосив, що всі гуманітарні організації у прифронтовій зоні працюють у штатному режимі. Міжнародна організація Червоного хреста виконує свою місію з доставки продуктових пакетів, гігієнічних наборів у прифронтові села та планує роздати 1500 таких наборів до кінця цього тижня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА