07:32 26.03.2020

Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції у середу, без втрат

2 хв читати
Бойовики 9 разів обстріляли українські позиції у середу, без втрат

Бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню за минулу добу на Донбасі, ще 1 був зафіксований з початку поточної, українські військовослужбовці не постраждали, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"Учора, 25 березня, втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів не було", - йдеться в ранковому зведенні в четвер, на сторінці штабу в Фейсбук.

Бойовики відкривали вогонь по українських позиціях із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120-мм і 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Зокрема в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було здійснено 5 обстрілів: двічі поруч з Авдіївкою - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Водяного - з мінометів калібру 82-мм - 5 мін і гранатометів різних систем; в районі Красногорівки - з ручного протитанкового гранатомета; поруч з Пісками - з 82-мм міномета і автоматичного станкового гранатомета.

Чотири обстріли були зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: двічі поблизу Новолуганського - з 82-мм міномета - 5 мін, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Оріхового - з міномета калібру 120 мм - 3 міни; поруч з Кримським - з 120-мм мінометів - 20 мін.

"На активність ворога військовослужбовці об'єднаних сил відповідали прицільним вогнем з наявних вогневих засобів", - додали в штабі.

З початком поточної доби бойовики обстріляли українські позиції в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Обстріл був зафіксований поблизу Павлополя - з 82-мм міномета - 15 мін.

У штабі наголосили, що військовослужбовці ООС вжили необхідних заходів для припинення вогневої провокації супротивника.

"За поточну добу втрат немає. Випадків захворювання коронавірусною інфекцією серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА