20:43 26.03.2020

Позачергове засідання ВР очікується в суботу, в п'ятницю –засідання фракції "Слуга народу" – депутат Качура

1 хв читати
Позачергове засідання ВР очікується в суботу, в п'ятницю –засідання фракції "Слуга народу" – депутат Качура

Народний депутат із фракції "Слуга народу" Олександр Качура зазначає, що позачергове засідання Верховної Ради, ймовірно, відбудеться в суботу, 28 березня, а в п'ятницю своє засідання напередодні проведе фракція "Слуга народу".

"Ймовірно, що воно відбудеться в суботу. Тому що на п'ятницю у нас заплановане засідання фракції, і в суботу відбудеться засідання, це було б логічно", - сказав він у четвер в ефірі телеканалу "Україна 24".

Депутат підтвердив, що всі фракції мають зауваження до запропонованих Кабінетом Міністрів змін до бюджету, і вважає, що ці ініціативи може бути переглянуто.

Качура зазначив, що наполягатиме, зокрема, на ухваленні запропонованого ним законопроекту про кримінальну відповідальність за спекуляції під час карантину. "Тому що фактично маски, які коштують 200 грн, зараз продаються по 2 тис. грн в аптеках. Я вже звертався до Антимонопольного комітету - не відреагували, звертався до правоохоронних органів - не відреагували", - зазначив він.

Нардеп також не вважає за правильне в умовах епідемії коронавірусу розглядати законопроект про ринок землі, хоча й підтримує його.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА