07:23 27.03.2020

Ярославський запевняє, що антикризовий штаб в Харківській області працює злагоджено і без конфліктів

2 хв читати
Ярославський запевняє, що антикризовий штаб в Харківській області працює злагоджено і без конфліктів

Бізнесмен, президент групи DCH Олександр Ярославський зазначає, що Антикризовий штаб в Харківській області щодо протидії епідемії коронавірусу працює злагоджено, і у нього немає конфліктів з головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером.

"Наша робота доводить те, що немає ніякого конфлікту абсолютно. Кожного ранку ми з ним (Кучером - ІФ) зідзвонюємося, з мером (Геннадієм Кернесом - ІФ), протягом дня, ввечері. У нас созвонів протягом дня разів понад 50, напевно", - сказав він в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1 + 1".

Ярославський зазначив, що робота штабу організована "як годинник". "Харків'яни можуть бути спокійні, і вони це бачать. Просто з Києва далеко не видно, а з Харкова воно все видно, абсолютно", - підкреслив він.

Як повідомлялося, 17 березня в Харківській області був створений антикризовий штаб на чолі з бізнесменом Ярославським, головою Харківської обласної державної адміністрації Олексієм Кучером і мером Харкова Геннадієм Кернесом після їх зустрічі.

Того ж дня було анонсовано, що 19 березня відбудеться засідання штабу за участі представників бізнесу. Однак Кучер на засідання не прийшов. Його заступник Тарас Пастух повідомив, що глава ХОДА бере участь в іншій нараді з цього ж приводу з представниками бізнесу. Його слова викликали емоційну реакцію Ярославського з критикою на адресу Кучера.

20 березня Кучер на брифінгу заявив, що в Харківській області існує єдиний штаб з протидії можливому поширенню коронавірусу COVID-19. "В області створено єдиний штаб, який очолюю я, до якого входять народні депутати, до якого входять мої заступники, лікарі відповідні, голови райдержадміністрацій, і який займається координацією боротьби на усіх напрямках з можливим поширенням коронавірусу", - сказав він.

"Інші штаби, про які повідомляються, це фікція. Жодному представнику великого бізнесу в області, не дано права перетягувати управлінські функції на себе. Це необхідно чітко зрозуміти", - додав Кучер.

Глава ОДА також дозволив собі критичні висловлювання на адресу Кернеса і Ярославського.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА