09:00 27.03.2020

Казахстанська SCAT і українська FlyUIA через коронавірус виконають спецрейси в Грузію

2 хв читати
Казахстанська SCAT і українська FlyUIA через коронавірус виконають спецрейси в Грузію

Літак казахстанської авіакомпанія SCAT в п'ятницю ввечері виконає спецрейс з Актау, яким доставить в Тбілісі громадян Грузії, які застрягли в Казахстані через скасування з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 регулярного авіасполучення між двома країнами.

Як повідомили "Інтерфаксу" в Тбіліському міжнародному аеропорту, спецрейс SCAT прибуде в грузинську столицю 27 березня о 23:40 (за місцевим часом), а відлетить в зворотному напрямку в 00:40 суботи з громадянами Казахстану.

Ще один такий спецрейс до Грузії казахстанська авіакомпанія планує виконати 31 березня.

У ніч на 28 березня в Тбілісі чекають також спецрейс української авіакомпанії FlyUIA, який доставить з Києва громадян Грузії, а відвезе на Україну своїх співгромадян.

Як повідомлялося, в зв'язку з призупиненням з 21 березня регулярного авіасполучення, спецрейси з повернення громадян Грузії, які застрягли в різних країнах, виконує також національна авіакомпанія Georgian Airways.

Дотепер спецрейсами Georgian Airways і іноземних авіакомпаній в Грузії повернуто вже більше 3 тис. громадян з різних країн. Все прибулі громадяни в обов'язковому порядку проходять двотижневий карантин.

У Грузії з 21 березня до 21 квітня на території всієї країни введений режим надзвичайного стану. На час дії НС закриті для пасажирів як повітряні, так і сухопутні і морські кордони Грузії. Можна перевозити тільки вантажі, також країна приймає громадян Грузії, які мають намір повернутися на батьківщину.

За останніми даними МОЗ Грузії, в країні офіційно зафіксовано 79 випадків зараження коронавірусом Covid-19, з них 11 осіб вилікувалися. В стаціонарах під наглядом лікарів перебувають 257 пацієнтів, в режимі карантину - 4 тис. 427 осіб.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА