15:50 27.03.2020

У Києві до суду передано справу головного економіста НБУ і трьох співробітників банку, що завдали фінустанові збитків на 21,6 млн грн

1 хв читати

Прокуратура Києва передала до суду справу трьох посадових осіб одного з банків і головного економіста Національного банку України, яких підозрюють у завданні фінансовій установі збитків в особливо великих розмірах.

"Згідно з матеріалами слідства, між банком та комерційною структурою, "підконтрольною" зазначеним посадовим особам, було укладено кредитний договір на суму понад 21,6 млн грн, а як заставу передано неіснуюче майно у вигляді промислового обладнання. Незважаючи на відсутність заставного майна, заступник голови правління банку, який, імовірно, діяв у змові з двома чиновниками банку, ці кошти були перераховані на рахунки підконтрольної компанії", - йдеться в повідомленні.

З метою відшкодування збитків, заподіяних злочином, прокурор в інтересах держави в особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у кримінальному провадженні заявив цивільний позов на зазначену суму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА