19:44 27.03.2020

На Житомирщині коронавірус підтверджено у жінки, що контактувала з померлою жителькою Радомишля

1 хв читати
На Житомирщині коронавірус підтверджено у жінки, що контактувала з померлою жителькою Радомишля

У Житомирській області зафіксовано ще один випадок інфікування Covid-19 у жінки, що контактувала раніше з померлою жителькою м. Радомишля, повідомив голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

"Від Житомирського обласного лабораторного центру отримано нові результати ПЛР-аналізу від 10 хворих в області. Через стрімке поширення хвороби змушений повідомити, що новий, п’яти випадок на Житомирщині виявлено у жінки, яка перебувала в контакті з померлою 71-річною жінкою", - написав Бунечко на сторінці у Facebook.

Також він зазначив, що лабораторний центр повторно перевірятиме результати у двох хворих із Радомишля, у трьох же жителів міста - результат негативний.

"У доповнення маємо і хороші новини: підозра на Covid-19 не підтвердилася у двох хворих із Житомира, одного з Черняхова та двох із Бердичева", - додав голова ОДА.

Як повідомив заступник міністра охорони здоров'я - головний санлікар Віктор Ляшко під час прес-брифінгу в Києві в п'ятницю, в Україні станом на ранок п'ятниці зафіксовано 218 випадків інфікування коронавірусом, із них п’ять летальних, один пацієнт одужав і вже виписаний із лікарні.

Водночас у Житомирській області було зафіксовано два випадки, один із них летальний.

У четвер, 26 березня, голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко повідомив про ще два нові випадки захворювання Covid-19 в області, це жителі міст Бердичів та Малин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА