21:14 28.03.2020

"Реструктуризація - не дефолт, ДТЕК Енерго працює в штатному режимі" - гендиректор

1 хв читати
"Реструктуризація - не дефолт, ДТЕК Енерго працює в штатному режимі" - гендиректор

Компанія "ДТЕК Енерго" впевнена в досягненні компромісу з власниками облігацій і банками про реструктуризацію боргу в умовах кризи, пов'язаної з епідемією коронавірусу, заявив генеральний директор "ДТЕК Енерго" Дмитро Сахарук.

"Реструктуризація- це не дефолт, це вимушена зміна порядку і термінів виплат кредиторам", - сказав він, відповідаючи на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Сахарук підкреслив, що "ДТЕК Енерго" продовжує в штатному режимі здійснювати діяльність з видобутку вугілля і виробництва електроенергії, забезпечуючи споживачів України електропостачанням. Компанія не планує скорочень і звільнень, а зарплата співробітникам продовжує виплачуватися відповідно до чинного законодавства, зазначив гендиректор.

Як повідомлялося, "ДТЕК Енерго" ініціює реструктуризацію виплат за облігаціями і банківськими кредитами, називаючи причиною міжнародну економічну кризу, викликану пандемією вірусу COVID-19, наслідком чого стало різке ускладнення ситуації на світових фінансових ринках і глибоке падіння цін сировинних товарів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА