10:26 30.03.2020

Нові випадки коронавірусу підтверджено в жителів Кривого Рогу та Новомосковська

1 хв читати
Нові випадки коронавірусу підтверджено в жителів Кривого Рогу та Новомосковська

У Дніпропетровській області лабораторно підтверджено два нові випадки коронавірусної хвороби: Covid-19 виявили в жителів Кривого Рогу та Новомосковська, повідомляється на сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

"В області виявили два нові випадки коронавірусу. Ще 11 тестів показали негативний результат", - повідомив голова Дніпропетровської обладміністрації Олександр Бондаренко.

За його словами, госпітальні бази в області забезпечуються обладнанням, тестами, засобами захисту, а в понеділок із Києва очікується другий медичний вантаж - із масками, респіраторами, захисними костюмами для лікарів.

Як наголошується в повідомленні, загалом в області зареєстрували вісім випадків Covid-19.

Як повідомлялося, в Україні станом на 22:00 неділі зафіксовано 475 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції Covid-19, з них десять летальні, шестеро осіб одужали.

Про перший випадок зараження коронавірусною інфекцією в Кривому Розі стало відомо 25 березня. 61-річна жінка заразилася в Києві від доньки, яка приїхала з-за кордону, та ще з 23 березня перебувала в інфекційній лікарні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА