08:30 31.03.2020

Підозрювані у вбивстві, що сталося в Лабораторному провулку Києва постали перед судом

1 хв читати

Підозрювані у вбивстві, що сталося в Лабораторному провулку Києва, постали перед судом, повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

"Двоє раніше судимих чоловіків, один із яких 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності, вирішили пограбувати знайомого і його співмешканку. Зайшовши до їх будинку, зловмисники почали силою вимагати видати їм цінні речі. В результаті застосування фізичного насильства 48-річний чоловік помер на місці, а його 52-річна співмешканка отримала численні травми, зокрема, травматичний відрив фаланги пальця. Під час нападу розбійники спотворили потерпілій руку, оскільки не могли зняти з пальця каблучку", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури Києва в понеділок.

Викрадені речі (смартфони, гроші і золоті прикраси) нападники розподілили між собою і частину відразу збули за безцінь третім особам.

"Дії обох обвинувачених кваліфіковані за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій, тобто умисне протиправне відкрите заволодіння чужим майном із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, а одному з них додатково інкримінується п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України - вбивство з корисливих мотивів. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна", - підсумували в прокуратурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

РФ атакувала Одещину ракетами, пошкоджено припортову інфраструктуру, постраждала людина - Кіпер

Блінкен вважає лише питанням часу використання заморожених активів РФ для України

Діти не повинні гинути від авіаударів у сучасній Європі, ми маємо захистити їх надійним повітряним щитом - Кулеба

В ООН відреагували на ракетний удар РФ по Дніпру: Ці атаки є прикладом зневаги до людського життя і заслуговують на осуд

У Львові викрили лікарку, яка за гроші встановлювала інвалідність військовозобов'язаним - ДБР

Жителя Миколаївщини, який шпигував для ворога за Силами оборони, засуджено до 15 років в'язниці

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА