08:41 31.03.2020

Трамп не вважає за потрібне введення загальнонаціонального карантину у зв'язку з COVID-19

1 хв читати
Трамп не вважає за потрібне введення загальнонаціонального карантину у зв'язку з COVID-19

Американський президент Дональд Трамп заявив, що в США, на його думку, краще не вводити режим загальнонаціонального карантину для боротьби проти коронавірусу COVID-19.

"Ми поширили рекомендації (про заходи щодо боротьби з коронавірусом - ІФ). Я вважаю, що ми добре справляємося. Я бачу результат. Я дивлюся на вулиці. Подивіться на вулиці Нью-Йорка. Сьогодні в годину пік на П'ятій авеню фактично нікого не було. Я ніколи раніше такого не бачив, не було ні машин, ні перехожих", - сказав Трамп.

Він зазначив, що питання про введення загальнонаціонального карантину обговорювалося, однак було прийнято рішення не вдаватися до таких заходів.

"Я вважаю, що наші громадяни виконали дуже хорошу роботу. Ми вам повідомимо, якщо приймемо таке рішення (про карантин - ІФ). Сьогодні я б сказав, що це малоймовірно", - зазначив президент США.

Він підкреслив, що націлений на швидке вирішення проблеми з коронавірусом, оскільки США доведеться відновлювати економіку після викликаного пандемією шоку.

Всього станом на 30 березня в США зареєстрований 152 631 випадок зараження новим коронавірусом, а також 2817 летальних випадків. Повністю вилікувалися 5211 людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА