13:46 31.03.2020

Авіакомпанія SkyUp за дев'ять днів здійснила понад 100 спецрейсів і повернула додому майже 19 тис. українців

1 хв читати
Авіакомпанія SkyUp за дев'ять днів здійснила понад 100 спецрейсів і повернула додому майже 19 тис. українців

Українська авіакомпанія SkyUp Airlines (Київ) спецрейсами привезла додому майже 19 тис. українців, ще більше ніж 2 тис. українців та іноземців відправила до країн їхнього проживання, повідомив співвласник компанії Олександр Альба на своїй сторінці у Facebook у вівторок.

За його словами, для цього літаки SkyUp за дев'ять днів виконали понад 100 спецрейсів до 30 країн.

"Ми знаємо, що за кордоном ще залишаються наші співгромадяни і готові надати допомогу для їх повернення, коли для цього з'явиться можливість", - додав він.

Як повідомлялося, SkyUp з огляду на рішення Кабміну скасувала всі регулярні рейси до 24 квітня.

Україна повністю призупинила регулярне пасажирське сполучення опівночі з 27 на 28 березня, проте залишиться можливість перетнути кордон з Україною пішки або автомобілем.

ТОВ "Авіакомпанія "Скайап" зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником є ТОВ "ACS-Україна" Тетяни та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

На початку 2018 року авіакомпанія отримала від Державіаслужби України сертифікат експлуатанта, а також сертифікат TCO, який видає Європейське агентство з безпеки польотів (EASA) і який надає право здійснювати польоти до ЄС. 21 травня 2018 року авіакомпанія здійснила свій перший рейс Київ - Шарм-ель-Шейх.

Згідно з даними Єдиного держреєстру юридичних осіб і осіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами "Скайап" є Олександр (50%) і Юрій (50%) Альби.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА