19:10 31.03.2020

Із харків'янином, у якого підтверджено Covid-19, контактували 16 лікарів, вони на самоізоляції

1 хв читати
Із харків'янином, у якого підтверджено Covid-19, контактували 16 лікарів, вони на самоізоляції

Із 17 осіб, що контактували з жителем Харкова, у якого підтверджено коронавірусну хворобу Covid-19, 16 - це лікарі, повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.

"З них одна людина - це член сім'ї і дійсно 16 лікарів. Із цих 16 лікарів, які перебувають на самоізоляції, на сьогодні жодного встановленого підтвердженого випадку коронавірусу", - сказав Кучер журналістам у вівторок.

Він відмовився підтвердити чи спростувати інформацію, поширювану в соцмережах, що хворий - пасинок міського голови Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський, пославшись на те, що не має права розголошувати персональні дані. Водночас Кучер спростував інформацію про те, що спочатку хворого доправили у звичайну (не інфекційну) лікарню.

Загалом, за словами Кучера, в Харківській області протестовано понад 80 людей, в одного з них Covid-19 підтверджено, ще шість - на підозрі. У решті випадків тести показали негативний результат.

Як повідомлялося раніше, Covid-19 було підтверджено в жителя Харкова. За інформацією департаменту охорони здоров'я обладміністрації, молодого чоловіка не госпіталізували, він перебуває на самоізоляції.

В Україні станом на 10:00 вівторка зафіксовано 549 лабораторно підтверджених випадків коронавірусної інфекції Covid-19, зокрема один у Харківській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА