19:48 31.03.2020

ТРЦ Ocean Plaza у Києві повністю скасував орендну плату для закритих орендарів

2 хв читати
ТРЦ Ocean Plaza у Києві повністю скасував орендну плату для закритих орендарів

"Київ Молл Менеджмент", управляюча компанія одного з найбільших у Києві торговельно-розважальних центрів (ТРЦ) Ocean Plaza, ухвалила рішення скасувати нарахування орендних платежів, експлуатаційних витрат і маркетингових платежів непрацюючим орендарям на період карантину в країні.

"Керуюча компанія "Київ Молл Менеджмент" ухвалила рішення про відміну нарахування орендної плати, експлуатаційних витрат і маркетингових платежів за період із 17 до 31 березня 2020 року для орендарів ТРЦ Ocean Plaza, які у зв'язку з введенням карантину закриті", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" комерційний директор Ocean Plaza Дар'я Завадська.

За її даними, рішення не поширюється на орендарів, які в зазначений період часу продовжують вести господарську діяльність у штатному режимі, або в режимі кур'єрської доставки і/або самовивозу на території ТРЦ. Зокрема, йдеться про продуктові, господарські магазини (відділи), аптеки, заклади громадського харчування тощо.

Про перегляд умов на наступні періоди компанія повідомить додатково.

ТРЦ Ocean Plaza на вул. Антоновича, 176 у Києві загальною площею 165 тис. кв. м відкрили у грудні 2012 року. Інвестиції становили близько $300 млн. Формальним власником об'єкта є ТОВ "ІС "Либідь", створене у 2009 році і власником якого є Ocean Plaza Project (Кіпр).

Український бізнесмен Василь Хмельницький 5 грудня 2019 року підтвердив журналістам, що купує 33,5% акцій у столичному ТРЦ Ocean Plaza, і нагадав, що в 2012 році він із партнерами продав свою частку в Ocean Plaza. Антимонопольний комітет України в грудні дозволив Хмельницькому опосередковано через UPD Holdings Limited (Лімасол, Кіпр) придбати пакет акцій компанії-власника ТРЦ Ocean Plaza - Ocean Plaza Project (Кіпр).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА