08:00 01.04.2020

Уряди низки країн застерегли співгромадян від жартів на тему коронавірусу в День сміху

1 хв читати
Уряди низки країн застерегли співгромадян від жартів на тему коронавірусу в День сміху

Кілька країн, серед яких Таїланд, Німеччина та Індія, звернулися із закликом до співгромадян не поширювати жарти на тему коронавірусу в День сміху, 1 квітня, повідомляє у вівторок видання The Hill.

Так, влада Таїланду оголосила, що жарти на цю тему можуть спричинити за собою покарання до п'яти років позбавлення волі.

"Не брешіть завтра, не поширюйте неправдиву інформацію про ситуацію COVID-10 і про інфекції", - заявила влада країни на своїй сторінці в Twitter.

Управління кібербезпеки штату Махараштра в Індії, зі свого боку, пообіцяла порушити кримінальну справу проти будь-кого, хто поширює дезінформацію або чутки про COVID-19.

"Завтра 1 квітня. Щорічна традиція свята "День дурня" вже почалася в WhatsApp і соціальних мережах. Державний уряд не дозволить нікому поширювати чутки і паніку про новий коронавірус", - застерегла влада штату.

У міністерстві охорони здоров'я ФРН також застерегли від гумору на тему коронавірусу.

За останніми даними американського університету Джонса Гопкінса, в усьому світі зареєстровано 838 061 випадків COVID-19. Померли 40 708 осіб, видужали 174 115.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА