15:45 01.04.2020

У Київській ОДА розглядають можливість обмеження на в'їзд/виїзд із Борисполя - в.о. керівника облдержадміністрації

2 хв читати
У Київській ОДА розглядають можливість обмеження на в'їзд/виїзд із Борисполя - в.о. керівника облдержадміністрації

У Київській обласній державній адміністрації (ОДА) розглядають можливість створення контрольно-пропускних пунктів на території Борисполя з метою обмеження поширення коронавірусу, заявив виконувач обов'язків керівника ОДА Василь Володін.

"Радий повідомити, що встановлення за нашим рішенням контрольно-пропускних пунктів на в'їзд/виїзд до смт Козина і села Лісників, де встановлено найбільшу кількість заражених коронавірусом, принесло свої перші плоди: за останні три доби у нас немає жодного нового випадку в цих населених пунктах", - заявив Володін у середу під час брифінгу в ОДА.

Він додав, що вважає такі заходи ефективними і необхідними й не виключає, що в разі появи нового осередку зараження коронавірусом, цей метод буде застосовано і в інших населених пунктах області.

"Наразі ми попередньо розглядаємо місто Бориспіль, тому що, як я вже сказав, у нас там є шість підтверджених випадків і пов'язані з ними контактні особи", - сказав виконувач обов'язків керівника Київської ОДА.

Раніше облдержадміністрація ухвалила рішення запровадити обмеження на в'їзд/виїзд до смт Козина і села Лісників і встановити на їх межі мережі КПП. В'їзд і виїзд із цих населених пунктів із 29 березня до 24 квітня включно буде можливий виключно через КПП, де всім водіям і пасажирам проводитимуть обов'язкове вимірювання температури. Пропуск із території Козина і Лісників закритий для осіб, у яких підтверджено діагноз Covid-19, а в'їхати туди не зможуть жителі інших населених пунктів, що мають ознаки ГРЗ.

Як повідомлялося, в Київській області підтверджено 57 випадків захворювання на Covid-19.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна розпочала переговори про укладання угоди з безпеки з Португалією

Чоловіки мобілізаційного віку матимуть змогу отримати паспорт громадянина України або паспорт для виїзду за кордон лише на території країни

США таємно поставили Україні ракети ATACMS, українські сили вперше застосували їх минулого тижня

ППО знищила одну ворожу ракету та три розвідувальні БПЛА

Зеленський заслухав доповіді Сирського та Умєрова

Зеленський подякував американцям, які працюють на оборонних підприємствах

За добу ворог завдав 13 ракетних та 51 авіаудар, обстріляв понад 110 населених пунктів України

ЗС України відбили 18 ворожих атак на лиманському напрямку, 13 – на бахмутському

Єрмак подякував Саллівану і команді адміністрації президента США за зусилля на шляху схвалення допомоги Україні, розповів про ситуацію на фронті

Умєров подякував США за підписаний пакет законів: Життєво важливий крок у зміцненні здатності захищати нашу незалежність

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА