16:23 01.04.2020

В Україні мають намір посилити карантинні заходи - Кабмін

1 хв читати
В Україні мають намір посилити карантинні заходи - Кабмін

Кабінет Міністрів має намір посилити заходи безпеки для боротьби з поширенням коронавірусного захворювання Covid-19 на період введеного карантину.

"Для попередження поширення коронавірусної хвороби уряд планує ввести жорсткіші заходи безпеки на період карантину - до 24 квітня 2020 року", - йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну, наголошується, що найближчим часом це рішення буде доопрацьовано.

Зокрема, під час карантину на всій території України серед внесених нових змін діятиме заборона на перебування в громадських місцях без вдягнутої маски або респіратора, переміщення групою осіб більше ніж дві особи, крім випадків службової необхідності та супроводу дітей, перебування у громадських місцях осіб, які не досягли 16 років, без супроводу дорослих.

Планується також заборонити відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою і в разі службової необхідності, відвідування спортивних і дитячих майданчиків, проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб.

У прес-службі уряду зазначають, що деякі обмежувальні заходи вже введені в дію місцевою владою, а всі інші нововведення будуть опрацьовані з урахуванням пропозицій уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової, профільних міністерств і відомств.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА