19:11 01.04.2020

Бойовики 13 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, двоє військових поранені

2 хв читати
Бойовики 13 разів обстріляли українські позиції на Донбасі, двоє військових поранені

Двоє українських військовослужбовців на Донбасі дістали поранень унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Протягом 1 квітня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили взяті на себе зобов'язання щодо дотримання режиму припинення вогню, з них двічі - з використанням забороненого Мінськими угодами озброєння ... внаслідок ворожих обстрілів дістали поранень двоє військовослужбовців зі складу об'єднаних сил", - зазначено в повідомленні штабу ООС на сторінці у Facebook.

Зазначається, що евакуаційною технікою постраждалих воїнів оперативно доправили до військово-медичного закладу, їм надано медичну допомогу.

Так, під час обстрілів бойовики застосовували міномети калібрів 120 мм і 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Високу активність противник проявив у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", де було зафіксовано 10 обстрілів.

Противник обстріляв з озброєння БМП, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів позиції ЗСУ поблизу н. п. Павлопіль. Також увечері обстріл із БМП-1 зафіксовано в районі н.п. Піски.

"По околицях Мар'їнки ворог двічі відкривав вогонь із гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Позиції об'єднаних сил у н.п. Новомихайлівка протягом дня тричі обстріляли російські найманці з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - додали в ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв із мінометів калібру 120 мм околиці н. п. Новотошківське, а з мінометів калібру 82 мм - позиції об'єднаних сил неподалік Хутора Вільного та Новоолександрівки.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

Естонія передала Україні два патрульні катери

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА