07:18 02.04.2020

Кабмін має намір ввести більш жорсткі заходи безпеки на період карантину

1 хв читати
Кабмін має намір ввести більш жорсткі заходи безпеки на період карантину

Уряд має намір ввести більш жорсткі заходи безпеки на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусного захворювання Covid-19, повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Для попередження поширення коронавірусної хвороби уряд вважає за необхідне введення більш жорстких вимог на період карантину", - йдеться в повідомленні Шмигаля в Телеграм-каналі.

Зокрема, він зазначив, що під час карантину, який триватиме до 24 квітня включно на всій території країни буде заборонено перебування в громадських місцях без маски або респіратора. Також буде заборонено переміщатися групою більше двох осіб, окрім випадків службової необхідності і супроводу дітей.

Також наголошується, що дітям до 16 років без дорослих заборонено перебувати в громадських місцях. Зокрема, під забороною відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових і прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією людиною або в разі службової необхідності.

За словами прем'єра, також діятиме заборона на відвідування спортивних і дитячих майданчиків та проведення масових заходів, у яких беруть участь більше 10 осіб. Він підкреслив, що винятком можуть бути заходи, необхідні для забезпечення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування.

"Всі інші нововведення будуть опрацьовані з урахуванням пропозицій уповноваженого з прав людини Верховної Ради Людмили Денісової і профільних міністерств", - додав Шмигаль.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА