22:05 02.04.2020

Компанія Трампа втрачає понад $1 млн на день через коронавірус - ЗМІ

3 хв читати
Компанія Трампа втрачає понад $1 млн на день через коронавірус - ЗМІ

Втрачена виручка компанії президента США Trump Organization через пандемію коронавірусу становить понад один мільйон доларів на день, пише The Wall Street Journal із посиланням на дані галузі та інформацію поінформованих джерел.

Компанія отримує більшу частину своїх доходів від подорожей і розваг - секторів, по яких сильно вдарив спалах захворювання.

Більше ніж 500 співробітників компанії в Нью-Йорку, Вашингтоні, Лас Вегасі й Флориді були тимчасово відсторонені від роботи, повідомляють джерела WSJ. Деякі готелі компанії було закрито, а ті, що продовжили працювати, зіткнулися з падінням кількості замовлень. За словами одного зі співробітників, в один із березневих днів у Trump International Hotel у Вашингтоні було лише 11 гостей на 263 номери.

Спалах коронавірусу також зірвав плани сім'ї Трампів із продажу права оренди у держави будівлі колишнього поштового управління, в якому розташовується готель Trump International Hotel у Вашингтоні. Компанія вела переговори з двома потенційними покупцями про угоду на $320-350 млн. Однак обговорення були припинені, і їх відновлення малоймовірне, доки не проясниться ситуація з епідемією.

"Як і з першого дня, ми зважуємо всі наші варіанти, - заявив син американського президента Ерік Трамп, який керує компанією разом зі своїм братом Дональдом Трампом-молодшим. - Нині ми сконцентровані на тому, щоб наша чудова команда залишалася здоровою і була в безпеці".

Курорти, що належать Трампу у Флориді, зокрема Мар-а-Лаго і Trump National Doral, було закрито минулого тижня з огляду на указ губернатора штату Рона ДеСантіса. За оцінкою WSJ, Doral втрачає більше ніж $200 тис. за кожен день закриття. Курорт отримує великі доходи не лише від розміщення туристів, а й від проведення турнірів із гольфу, конференцій та інших заходів, зазначають співробітники.

Готелі у Вашингтоні та Нью-Йорку, які продовжують роботу, втрачають загалом щонайменше $300 тис. на день.

При цьому Trump Organization не отримає допомоги в рамках пакету економічних заходів на $2 трлн, схвалених минулого тижня, зазначає WSJ.

"Майже як будь-яка інша компанія у сфері гостинності, ми з нетерпінням очікуємо дня, коли наші першокласні готелі зможуть повністю відкрити свої двері", - заявив Ерік Трамп.

Згідно з останньою декларацією про доходи президента США, його гольф-клуби в Нью-Йорку та Нью-Джерсі - епіцентрі пандемії в США - отримали річний виторг у $45 млн. З огляду на це ці клуби і їхні співробітники через групи, що представляють інтереси бізнесу, закликали владу штатів не закривати поля для гольфу під час епідемії або надати їм державну підтримку в разі закриття.

Голова асоціації власників гольф-клубів National Golf Course Owners Association Джей Карен вважає, що вони мають продовжити роботу, оскільки можуть забезпечити дотримання заходів соціального дистанціювання і скоротити кількість людей, які грають одночасно.

Пандемія також заважає Trump Organization реалізувати плани створення світової імперії готелів класу "люкс". Раніше компанія була змушена відмовитися від роботи з деякими іноземними партнерами, зокрема на Близькому Сході та в Азії, через можливий конфлікт інтересів після обрання Трампа президентом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА