07:22 03.04.2020

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

1 хв читати
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

Незаконні збройні формування 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу, збройні формування Російської Федерації здійснили 11 обстрілів позицій об'єднаних сил, шість з яких - із застосуванням заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Для вогневих провокацій проти українських захисників на Донбасі ворог також активно використовував гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю. Завдяки професійним та ефективним діям наших воїнів обстріли з боку противника були вчасно припинені, окупантам не вдалося завдати шкоди як військовослужбовцям, так і мирним громадянам, які проживають поблизу лінії розмежування ... За минулу добу втрат серед військовослужбовців об'єднаних сил унаслідок ворожих обстрілів не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

Обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Авдіївка, Павлопіль, Піски, Широкино, Богданівка, Старогнатівка,

"З початком поточної доби російські окупаційні війська обстріляли з мінометів калібру 120 мм, витративши 26 мін, наші позиції поблизу Новотошківського в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Після своєчасної та адекватної відповіді з боку підрозділів об'єднаних сил ворожі провокації припинилися. Втрат серед українських захисників немає", - підсумували в штабі ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА