07:31 03.04.2020

Поставки комплектуючих для апаратів ШВЛ в США відтепер регламентуються законом про виробництво в воєнний час

1 хв читати
Поставки комплектуючих для апаратів ШВЛ в США відтепер регламентуються законом про виробництво в воєнний час

Президент США Дональд Трамп у четвер вдався до закону про виробництво в воєнний час для того, щоб виробники домашнього обладнання змогли якомога швидше почати виробництво апаратів штучної вентиляції легенів (ШВЛ).

"Сьогодні в рамках закону про виробництво в період воєнного часу я видав розпорядження для того, щоб виробники домашнього обладнання змогли більш повно забезпечити виробництво апаратів ШВЛ заради порятунку життів американців. Я віддав розпорядження міністру охорони здоров'я і міністру внутрішньої безпеки, щоб вони надали допомогу таким виробникам як General Electric, Hill-Rom, Medtronic, ResMed, Royal Philips, and Vyaire Medical у забезпеченні комплектуючими, необхідними для виробництва апаратів ШВЛ", - йдеться в заяві, підписаній Трампом.

"Я вдячний цим та іншим виробникам за переклад (їх потужностей) у цей важкий час на виробництво апаратів ШВЛ. Сьогоднішнє розпорядження врятує життя, оскільки усуне перешкоди в ланцюжку забезпечення комплектуючими, які можуть поставити під загрозу швидке виробництво апаратів ШВЛ", - наголошується в документі.

Кількість тих, що заразилися новим коронавірусом в США перевищила позначку в 200 тис. Померли більше 5,3 тис. людей.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА