07:47 03.04.2020

Трамп випробував на собі "п'ятихвилинний" тест на коронавірус, результат - негативний

1 хв читати
Трамп випробував на собі "п'ятихвилинний" тест на коронавірус, результат - негативний

Президент США Дональд Трамп заявив у четвер, що він з цікавості здав новий швидкий тест на наявність коронавірусу COVID-19, і аналізи не виявили наявність цього вірусу у президента.

"Буквально я витратив одну хвилину на здачу тесту. Я думаю, потім пішло 14 - 15 хвилин (на результати - ІФ) - я зайнявся роботою, я не чекав їх ... вони сказали: у президента негативний аналіз на наявність COVID-19", - сказав Трамп на брифінгу в Білому домі.

"Це другий раз (зі здачею аналізів - ІФ). Я вважаю, я здав його з цікавості, подивитися, як швидко він працює, і він набагато простіше. Я здавав двічі, і другого разу було набагато приємніше", - зазначив він.

Раніше на цьому тижні Трамп заявляв, що США мають намір найближчим часом широко застосовувати тести, які всього за кілька хвилин можуть визначити наявність у людини нового коронавірусу.

Даний тест був схвалений Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США (FDA). Представник організації підкреслив доступність нового методу діагностики. Результат перевірки стає відомий від п'яти до 15 хвилин.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА