14:02 03.04.2020

У Берліні збираються штрафувати за недотримання людьми мінімальної дистанції в 1,5 метра

1 хв читати

Берлінський сенат у світлі пандемії коронавірусу в п'ятницю продовжив обмежувальні заходи до 19 квітня і визначив, за що і на скільки штрафуватимуть громадян в разі порушення цих заходів, документи розміщені на сайті сенату.

У Берліні, як і раніше, дозволено спорт і рух на свіжому повітрі, але максимум удвох або з декількома членами сім'ї. Під час перебування на вулиці необхідно дотримуватися мінімальної дистанції до громадян 1,5 метра. За порушення цього правила можуть оштрафувати на суму від EUR25 до EUR500.

Той, хто має перебувати на домашньому карантині і не дотримується його, може бути оштрафований на суму від EUR250 до EUR2500. За перебування на вулиці без поважної причини штраф може становити до EUR100.

На сьогодні в Німеччині діють суворі обмеження суспільного життя, закриті всі громадські місця, крім продуктових магазинів, людям заборонено перебувати на вулиці більше двох за винятком сімей, у яких більше двох осіб. Людей просять у громадських місцях дотримуватися дистанції в 1,5-2 метра.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА