15:34 03.04.2020

В Україні з початку карантину було складено 3566 адмінпротоколів за фактами порушення правил, розпочато 44 кримінальних провадження

2 хв читати
В Україні з початку карантину було складено 3566 адмінпротоколів за фактами порушення правил, розпочато 44 кримінальних провадження

Із початку карантину в Україні за фактами порушення правил було складено 3566 адміністративних протоколів, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"За підсумками розгляду судами накладено штрафів на загальну суму понад 272 тис. грн", - зазначено у повідомленні.

Зазначається, що також станом на 3 квітня за фактами, пов'язаними з порушенням карантинних заходів, було розпочато 44 кримінальних провадження.

"Особливу увагу приділяють особам, які мають бути присутніми на самоізоляції. Це стосується тих громадян, які нещодавно повернулися із-за кордону або контактували з хворими на Covid-19. Поліцейські спілкуються з ними телефоном, роз'яснюють необхідність дотримання режиму самоізоляції, а також проводять вибіркові перевірки, навідуючись до них додому", - повідомляють правоохоронці.

За порушення режиму самоізоляції з початку карантину було складено 153 адміністративних протоколи: в Києві - 64, Вінницькій області - 18, Чернівецькій - 17, Івано-Франківській - 11, Полтавській - 8, Волинській - 5, Закарпатській - 5, Сумській - 4, Херсонській - 4, Хмельницькій - 4, Харківській - 3, Київській - 2, Кіровоградській - 2, Миколаївській - 1, Одеській - 1, Тернопільській - 1.

Крім того, поліція цілодобово охороняє 65 закладів лікування та обсервації громадян, а також бере участь у роботі 229 карантинних постів.

Загалом до забезпечення заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції та охорони громадської безпеки залучено майже 23 тис. правоохоронців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

Не лише Нідерланди готові просто зараз купити батарею Patriot для України - Кулеба

Столтенберг: У НАТО вже зібрали інформацію про наявні засоби ППО, зокрема Patriot, працюючи із союзниками над тим, щоб передислокувати ці системи в Україну

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА