20:32 03.04.2020

Наступні вантажі з медзасобами з Китаю буде направлено насамперед у Тернопільську та Чернівецьку області

1 хв читати
Наступні вантажі з медзасобами з Китаю буде направлено насамперед у Тернопільську та Чернівецьку області

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що наступні поставки медичних засобів із Китаю буде направлено насамперед у Чернівецьку та Тернопільську область.

"Наступні вантажі з Китаю буде напарвлено насамперед у Тернопільську та Чернівецьку області, де ситуація складна", - сказав він у своєму відеозверненні у п'ятницю.

Зеленський зазначив, що після звернення лікарів із міста Монастириська Тернопільської області було проведено переговори з департаментом охорони здоров'я. "Склад медичного персоналу повністю укомплектований і продовжує працювати, за що їм велике спасибі", - заявив він.

За його словами, на сьогодні в місцевій лікарні Монастириськ є чотири апарати ШВЛ, і місцеве управління закупить іще - відповідний тендер розміщено на ProZorro.

"Працівники забезпечені костюмами та респіраторами на найближчі дні, триває робота над повним забезпеченням їх усім необхідним. Вирішується питання достатнього забезпечення й інших лікарень регіону, зокрема Козівського району. З цією метою сьогодні на Тернопільщину відбув головний санітарний лікар Віктор Ляшко", - розповів президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА