16:22 04.04.2020

У Вінницькій області коронавірус діагностовано у 6 дітей, одна дитина на апараті ШВЛ

2 хв читати
У Вінницькій області коронавірус діагностовано у 6 дітей, одна дитина на апараті ШВЛ

У Вінницькій області коронавірус лабораторно підтверджений у шістьох дітей, одна дитина у важкому стані і підключена до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ), повідомив голова Вінницької обласної державної адміністрації Владислав Скальський.

Як повідомляє прес-служба ОДА з посиланням на слова Скальського, у 66 осіб виявлено коронавірус, зокрема у шести дітей (двоє з м.Вінниці, один із с. Чернівців, і троє - м. Гайсин).

"Загалом стан більшості пацієнтів задовільний, триває лікування під постійним контролем. Стан дитини в м. Могилів-Подільський, на жаль, залишається важким. Хлопчик зараз підключений до апарата штучної вентиляції легенів, перебуває під постійним наглядом лікарів. Ми сподіваємося на значне поліпшення стану і бажаємо йому здоров'я", - зазначив голова облдержадміністрації.

Зазначається, що станом на 10:00 суботи, серед тих громадян, у яких лабораторно підтверджено Covid-19, стаціонарно лікується 41 особа, амбулаторно - 25 осіб.

Загалом лабораторно підтверджені випадки захворювання зареєстровано у Вінниці - 47 осіб, у Гайсинському районі - 8 осіб, Вінницькому, Жмеринському, Крижопільському та Хмельницькому районах - по 2 випадки, у м.Ладижин, Липовецькому та Чернівецькому районах - по 1 випадку.

"Загалом у лабораторіях протестовано 1140 зразків матеріалів, 1074 випадки результатів досліджень з них - негативні. В осередках спалаху коронавірусної інфекції обстежено 148 осіб з підозрою на захворювання, 962 контактні особи, з профілактичною метою було обстежено 30 осіб, що перебували в обсервації", - зазначив Скальський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Спецпрокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом смерті мобілізованого дорогою до навчального центру на Закарпатті

Через ворожий обстріл у Новокаїрах постраждав чоловік - Херсонська ОВА

Ворог завдав ракетного удару по Дніпровському району, попередньо постраждали 4 людини - голова ОВА Лисак

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА