07:11 06.04.2020

"Укртелеком" відновив зв'язок у 3 районах Києва після пожежі в підземному колекторі на Хрещатику

2 хв читати
"Укртелеком" відновив зв'язок у 3 районах Києва після пожежі в підземному колекторі на Хрещатику

"Укртелеком" відновив доступ в інтернет для абонентів Шевченківського, Печерського та Голосіївського районів Києва, які постраждали від відключення внаслідок пожежі в підземному колекторі на Хрещатику, повідомив на своїй сторінці в Facebook директор з корпоративних комунікацій "Укртелекому" Михайло Шуранов.

"Доступ в окремих частинах цих районів було втрачено в результаті пожежі в міському колекторі. Залишається необхідність відновити телефонію і послуги інтернет тільки в мікрорайоні пожежі (Європейська площа - Майдан Незалежності)", - зазначив він.

За словами Шуранова, фахівці Київської міської філії "Укртелекому" оперативно побудували і підключили альтернативні канали зв'язку, локалізувавши проблему з доступом до інтернету в мікрорайоні пожежі і забезпечивши таким чином відновлення послуг доступу для абонентів трьох постраждалих районів столиці: Печерського, Шевченківського, Голосіївського. Всього відновлено зв'язок для майже 5 тис. користувачів інтернету.

Роботи з відновлення інтернет-доступу і телефонії для абонентів в мікрорайоні Європейська площа - Майдан Незалежності тривають.

Аварійні бригади "Укртелекому" очікують дозвіл на проведення ремонтних робіт у колекторі, при цьому термін отримання доступу залежить від того, як швидко колектор буде готовий до проведення в ньому відновлювальних робіт.

Як повідомлялося, пожежа в підземному колекторі на Хрещатику в Києві пошкодила кабелі "Укртелекому", локальна мережа очікує ремонту.

Як повідомила прес-служба ДТЕК "Київські електромережі" на своїй сторінці в Фейсбук, в результаті загоряння в колекторі відбулися технологічні порушення на 3 кабельних лініях напругою 10 кВ, які живлять стадіон "Динамо" і Музей води.

5 квітня о 1:47 в оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Хрещатик, 7. О 8:40 загоряння в кабельному колекторі було локалізовано, о 9:33 - ліквідовано.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА