08:12 06.04.2020

У Франції кількість смертей серед заражених Covid-19 перевищила 8 тис

2 хв читати
У Франції кількість смертей серед заражених Covid-19 перевищила 8 тис

У Франції, за останніми даними, налічується 8078 летальних випадків серед інфікованих Covid-19 з початку епідемії, повідомило ввечері в неділю Міністерство охорони здоров'я країни.

При цьому 5889 заражених померли в лікарнях і, щонайменше, 2189 - в будинках для людей похилого віку, йдеться в повідомленні Міністерства охорони здоров'я. За останню добу 357 пацієнтів померли в лікарнях.

У комюніке уточнюється, що дані щодо будинків престарілих поки неповні, оскільки ще не всі з них надали свої цифри.

З початку епідемії у Франції був госпіталізований 28891 пацієнт, заражений Covid-19. За минулу добу госпіталізовано ще 748 осіб. 6978 перебувають у реанімаційних відділеннях у важкому стані.

При цьому міністерство зазначає, що зростає кількість вилікуваних пацієнтів, виписаних за добу. Всього з початку епідемії з лікарень виписано 16183 одужалих.

У зв'язку з ризиком зниження дисципліни після трьох тижнів ізоляції, префектура поліції Парижа звернулася до громадян із закликом не розслаблятися.

Цими вихідними почалися великодні шкільні канікули в Паризькому регіоні, і встановилася гарна весняна погода - обставини, які спокушають багатьох ухилитися від дотримання режиму ізоляції, необхідного для стримування поширення коронавірусу.

Через такі відхилення, що встановлюються владою різних рівнів, префектура поліції розповсюдила в Твіттері в неділю чіткий заклик: "Не розслаблятися!"

"Навіть при тому, що стоїть гарна погода, не забувайте, що для обмеження поширення Covid-19 заходи з ізоляції діють, як і раніше", - нагадує столична поліція.

В її посланні підкреслюється: "Ми всі повинні зіграти свою роль у порятунку життів, тому обмежте ваші переміщення до суворого мінімуму".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА