12:01 06.04.2020

У Київській області коронавірусом захворіли вже шестеро дітей, за добу підтверджено три нові випадки Covid-19

2 хв читати
У Київській області коронавірусом захворіли вже шестеро дітей, за добу підтверджено три нові випадки Covid-19

У Київській області коронавірус зафіксовано в 91 жителя області, з яких шестеро хворих - діти, загалом за добу підтверджено три нові випадки інфікування Covid-19, повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.

"За даними ГУ "Київський обласний лабораторний центр МОЗ України", станом на 8:00 у Київській області 91 лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції (з них шість у дітей), п’ять летальних випадків", - зазначено в повідомленні на сторінці у Facebook у понеділок.

Загалом у закладах охорони здоров'я Київської області та Києва, де є боксовані інфекційні відділення, перебувають 32 жителі Київської області з Covid-19, 59 осіб перебувають на амбулаторному лікувальні в лікарів первинної ланки (самоізоляція).

Так, за останню добу в області зареєстровано три лабораторно підтверджені випадки Covid-19.

За інформацією ОДА, найбільше хворих коронавірусом в Обухівському районі (31 особа), з них три дитини (смт Козин - 19, с. Романків - 3, Обухів - 5, м. Українка - 3); у Києво-Святошинському - 21 хворий (Вишневе - 3, с. Крюківщина - 2, м. Боярка - 3, с. Лісники - 4, с. Гатне - 3, Дмитрівка по 1, Софіївська Борщагівка - 3, с. Тарасівка та с. Святопетрівське - по 1); м. Ірпінь - 3 випадки; смт. Ворзель - 1; смт. Гостомель - 1; Буча - 5; смт. Коцюбинське - 1; у Васильківському районі - 2 (с. Рославичі), Бориспільському - 1; Бориспіль - 7 хворих, з них 1 дитина; м. Біла Церква - 4; Білоцерківський, Броварський, Макарівський райони по 1; Миронівський р-н - 2; Вишгород - 4; м. Бровари - 3; смт.Ставище - 1; Фастів - 1; Миронівський - 2.

Крім цього, в області зареєстровано 387 осіб із підозрою на Covid-19. Лабораторно обстежено 18 лікарів і чотирьох медичних сестер, за результатами досліджень ПЦР-досліджень у всіх медпрацівників негативний результат.

"Четверо пацієнтів одужали, що підтверджено двома негативними результатами ПЛР-тестів (дівчина 21 рік, чоловік 51 рік, жінка 34 роки). Медичне спостереження встановлено за 1108 контактними особами", - зазначено в повідомленні.

Зазначається, що за попередню добу до лікувальних закладів області госпіталізовано 29 осіб із діагнозом позалікарняна пневмонія і 35 осіб госпіталізовано з ГРВІ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА