12:42 06.04.2020

Покращився стан немовляти, яке народилося від матері з підозрою на Covid-19 у Чернівцях

2 хв читати
Покращився стан немовляти, яке народилося від матері з підозрою на Covid-19 у Чернівцях

У Чернівцях у реанімації обласної дитячої лікарні покращився стан немовляти, яке народилося від матері з підозрою на Covid-19, його зняли з кисневої дотації, повідомляє в понеділок Чернівецька облдержадміністрація у Facebook.

Крім того, в реанімації Сторожинецької центральної районної лікарні є пацієнти з підозрою на Covid-19, вони на кисневій дотації. Це троє дорослих і одна дитина. Стан хворих стабільно важкий. Якщо стан дитини погіршиться, її планують перевести до обласної дитячої лікарні.

У реанімаційному відділенні Глибоцької центральної районної лікарні надають допомогу чотирьом особам. Коронавірус підтверджено в одного з цих пацієнтів, решта - з підозрою. Одного хворого госпіталізували до медичного закладу в ніч на неділю, 5 квітня у важкому стані з пневмонією, його відразу підключили до апарата штучної вентиляції легенів. Ще троє хворих - на кисневій дотації.

Пацієнт із підозрою на коронавірус, підключений до апарата штучної вентиляції легенів, у реанімації Кіцманської центральної районної лікарні. В нього пневмонія і аритмія.

В обласній лікарні двоє хворих із коронавірусом перебувають на апаратах штучної вентиляції легенів. Ще одна пацієнтка з підтвердженим Covid-19 – на кисневій дотації. Також на кисневій дотації троє людей із підозрою на коронавірус.

У реанімації Чернівецької міської лікарні №1 троє пацієнтів. У двох підтверджено коронавірус, їхній стан покращився. Якщо позитивна динаміка збережеться, хворих переведуть у відділення. Стан хворого з підозрою на Covid-19 поки що важкий.

У Хотинській центральній районній лікарні одна пацієнтка у важкому стані. У неї двостороння пневмонія, перебуває на кисневій підтримці.

За інформацією Міністерства охорони здоров'я України, на ранок понеділка в Чернівецькій області 220 випадків інфікування коронавірусом Covid-19 (за добу їх кількість не збільшилася), п’ятеро осіб померли.

В Україні зафіксовано 1319 випадків інфікування коронавірусом Covid-19 (за добу 68 нових, 38 осіб померли (+6).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили РФ можуть досягти загрозливих успіхів на заході від Бахмута за відсутності допомоги США для України - ISW

Окупанти обстріляли 10 сіл і селищ у Сумській та Чернігівській областях за добу, в Угроїдах пошкоджені дев'ять житлових будинків - ОК "Північ"

Справу проти нардепа Ніколаєнка, який на смерть збив дівчину на Житомирщині, передано до суду

Підрозділи ДСНС ліквідовують наслідки негоди

Спікер Джонсон представив чотири законопроєкти, серед них один про допомогу Україні

Окупанти обстріляли близько 20 населених пунктів на Харківщині за добу, загинули два мирні жителі

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 19 вибухів

У Херсонській області за добу в результаті обстрілів двоє людей дістали поранення, є влучання в житлові квартали

Росіяни обстріляли Нікопольський район, постраждалих немає

ЗС України за добу ліквідували 920 окупантів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА