15:46 06.04.2020

У Миколаєві вдень сталася стрілянина, поранення дістав місцевий бізнесмен

1 хв читати
У Миколаєві вдень сталася стрілянина, поранення дістав місцевий бізнесмен

Правоохоронці розслідують обставини стрілянини в Миколаєві, під час якої дістав поранення бізнесмен, повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області.

"Сьогодні приблизно о 14:00 до поліції надійшло повідомлення про стрілянину біля бізнес-центру на пр. Центральному, під час якої дістав вогнепального поранення місцевий бізнесмен", -йдеться у повідомленні на сторінці у Facebook.

Зазначається, що наразі правоохоронці встановлюють обставини події та вживають заходи щодо розшуку причетних до скоєння злочину осіб.

За цим фактом поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Тривають першочергові слідчі дії.

За даними місцевих ЗМІ, вдень у понеділок, 6 квітня, у дворі офісного центру "Техноконтракт" у Миколаєві стався збройний конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї. Унаслідок стрілянини в голову було поранено відомого у Миколаєві бізнесмена Михайла Тітова. Наразі він перебуває в реанімації ЛШМД.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА